Novi Lacie 1big Dock s performansama i mogućnostima za profesionalceNovi LaCie® 1big Dock SSD Pro i LaCie 1big Dock omogućuju profesionalcima da usmjere i optimiziraju svoj tok rada u studiju s kompletnim rješenjem za pohranu podataka na stolu.
 
Dizajniran od Neila Poultona, LaCie 1big Dock SSD Pro (2TB i 4TB SSD kapaciteti) i 1big Dock (4TB, 8TB i 16TB HDD kapaciteti) dodaju se LaCieovoj liniji svestranih sustava za pohranu podataka izgrađenih za kreativne profesionalce.
 
Izvrsna izvedba za intenzivne projekte
 
LaCie je 1big Dock SSD Pro idealan je za uređivanje podataka intenzivnih 6K, 8K, super usporenog filma, nekomprimiranog videa i VFX sadržaja. Naslanjajući se na LaCieov pedigre neusporedivih performansi i stila, SSD Pro s 1 big se oslanja i na Seageatov najmoderniji FireCuda® NVMe SSD i ThunderboltTM 3 za postizanje zapanjujućih brzina čitanja do 2800MB / s. Pojednostavljuje tijek rada s dva priključka Thunderbolt 3 koji su USB-C kompatibilni i priključnom stanicom koja uključuje jedan ugrađeni USB 3.0 priključak, utor za cinema-grade memorijsku karticu (CFast 2.0, CFexpress i SD) i izlazno sučelje  DisplayPort 1.4. To je idealna periferna oprema za većinu profesionalnih kino-kamera, uključujući vodeće brendove poput ARRI, Blackmagic, RED i Canon.


 
Pojednostavite postavke radne površine
 
Novi LaCie 1big Dock osim što nudi brojne iste značajke kao što je 1big Dock SSD Pro ima i ogroman kapacitet od 4TB, 8TB ili 16TB HDD. Također nudi izravno unošenje sadržaja sa SD kartica, CompactFlash kartica i USB uređaja. Pojednostavljuje studio 4K filmaša jer služi kao središte svih perifernih uređaja i povezuje radnu stanicu jednim kabelom eliminirajući potrebu za dodatnim stikovima, hubovima ili adapterima.
 

 
Jedinstveno upravljanje napajanjem
 
SSD Pro 1big Dock i 1big Dock mogu isporučiti do 45W snage prijenosnom računalu ili 30W kada su kompatibilni uređaji lančano-vezani. Nova LaCieova inovativna značajka Power Pass-Through nudi još više napajanja za vaše prijenosno računalo. Spojite li lančano USB-C kabela za prijenosno računalo na priključak od 1big docka i prijenosno računalo može primiti do 70 W. Ovo također oslobađa prijeko potreban USB-C priključak na računalu.

 

Web site We Got Served je odradio poprilično detaljnu recenziju obnovljenog 2big NASa od LaCie. U ovoj recenziji možete vidjeti fotografije 2biga sa svih strana te detaljno obrađeno web sučelje.

 Novi LaCie® 1big Dock SSD Pro i LaCie 1big Dock omogućuju profesionalcima da usmjere i optimiziraju svoj tok rada u studiju s kompletnim rješenjem za pohranu podataka na stolu.

 
Dizajniran od Neila Poultona, LaCie 1big Dock SSD Pro (2TB i 4TB SSD kapaciteti) i 1big Dock (4TB, 8TB i 16TB HDD kapaciteti) dodaju se LaCieovoj liniji svestranih sustava za pohranu podataka izgrađenih za kreativne profesionalce.