LaCie 2big Network2 detaljna recenzija.

Web site We Got Served je odradio poprilično detaljnu recenziju obnovljenog 2big NASa od LaCie. U ovoj recenziji možete vidjeti fotografije 2biga sa svih strana te detaljno obrađeno web sučelje. Zaključak ovog testa je da je LaCie 2big iznimno uglađen i ispoliran uređaj od samog pakiranja, hardvera te izvrsnog softvera. Jedini prigovor su dali na aktivno hlađenje koje naravno prozivodi zvukove. Recenzent smatra da s obzirom na rebrasto aluminijsko tijelo nema potrebe za ventilacijom no hlađenja nikad dosta. 2big Network 2 je izvrsno NAS riješenje za male tvrtke i profesionalne korisnike.

Web site We Got Served je odradio poprilično detaljnu recenziju obnovljenog 2big NASa od LaCie. U ovoj recenziji možete vidjeti fotografije 2biga sa svih strana te detaljno obrađeno web sučelje.

 Novi LaCie® 1big Dock SSD Pro i LaCie 1big Dock omogućuju profesionalcima da usmjere i optimiziraju svoj tok rada u studiju s kompletnim rješenjem za pohranu podataka na stolu.

 
Dizajniran od Neila Poultona, LaCie 1big Dock SSD Pro (2TB i 4TB SSD kapaciteti) i 1big Dock (4TB, 8TB i 16TB HDD kapaciteti) dodaju se LaCieovoj liniji svestranih sustava za pohranu podataka izgrađenih za kreativne profesionalce.