Philippe Starck se vratio LaCieu nakon 15 godina

Početkom 90tih LaCie je počeo suradnju sa renomiranim dizajnerima kako bi unio više estetike u računalnu periferiju i prilagodio se Mac korisnicima, koji su uglavnom bili kreativni profesionalci. Philippe Starck je ostao poznat u LaCieu kao dizajner Toaster serije ručno poliranih aluminijskih vanjskih diskova koji su osvojili mnoge nagrade.
LaCie se ponovno udružio sa Starckom kako bi u suradnji s njim izbacio najnoviju seriju stolnih i prijenosnih diskova koji su istovremeno prekrasni i izuzetno funkcionalni.
Jedan i drugi model odlukuje najčvršće i najkvalitetnije kućište na tržištu iz kojeg izvire nepravilna površina nazvana skulpturalnom magmom koja predstavlja bogastvo ideja koje se nalaze u sigurnom okviru. Starck je to u intervjuu usporedio sa kreativnim mozgom kojeg čuva kaciga.
Posebnost Desktop diska je da je ta površina "magme" osjetljiva na dodiri pa vašem dodiru možete pridodati razne akcije. A izuzetno privlačno izgleda i zraka svijetlosti u obliku Starckova simbola križa koja će se projicirati na vaš stol. Prijenosni Starckov disk je zanimljiv zbog izuztno robusnog aluminiskog kućišta aluminija debelog 2mm dizajniranog da lako isijava toplinu iz diska, te ugrađenog USB kabela.

 

Web site We Got Served je odradio poprilično detaljnu recenziju obnovljenog 2big NASa od LaCie. U ovoj recenziji možete vidjeti fotografije 2biga sa svih strana te detaljno obrađeno web sučelje.

Pregled svih LaCie multimedijalnih uređaja, formata koje podržavaju i naćina spajanja na računalo, te kućnu audio i video opremu.

Na ovoj stranici se nalazi popis LaCie proizvoda koji su osvojili brojne međunarodne nagrade informatičkih časopisa i ostalih media, kao i nagrade za dizajn i kvalitetu proizvoda.

Ovdje možete naći opis pojmova i tehnologija kojima se koristi LaCie u proizvodnji svojih nagrađivanih proizvoda.

Ovdje možete naći sve LaCie službene obavijesti za medije unatrag pet godina, na Engleskom jeziku.

 LaCie se ponovno udružio sa Starckom kako bi u suradnji s njim izbacio najnoviju seriju stolnih i prijenosnih diskova koji su istovremeno prekrasni i izuzetno funkcionalni.

PRODAJA LACIE HRVATSKA

Finder d.o.o.
Božidarevićeva 13, 10000 Zagreb

tel: +385 1 2337 731
e-mail:prodaja(at)finder.hr

Radnim danom od 9 do 17 sati